To je to što me zanima!

Izazvao je nesreću, prijetio pa pobjegao. Ulovili ga na granici

Vozač BMW-a se sudario s djevojkom koja je bila u drugom vozilu. Od siline udarce BMW se zabio u dva parkirana automobila, koji su odletjeli na terasu obližnjeg kafića i ozlijedili par i njihovo trogodišnje dijete
Vidi originalni članak

Policija je na graničnom prijelazu Kladovo uhitila Dejana Markovića, vozača BMW-a koji je izazvao prometnu nesreću u četvrtak u Ulici Strahinjića Bana u centru Beograda, piše Blic.

Marković je pobjegao s mjesta nesreće. On je izgubio kontrolu nad vozilom i sudario se s djevojkom koja je bila u drugom vozilu. Od siline udarce Marković se zabio u dva parkirana automobila, koji su odletjeli na terasu obližnjeg kafića i ozlijedili par i njihovo trogodišnje dijete.

Na mjestu nesreće novinari su zatekli polomljene stolce i stolove kafića, smrskane automobile i razbijeno staklo.

Majka djevojke koja je bila u drugom vozilu kaže da je vozač prijetio da će ubiti njenu kćer, a potom rekao suvozaču 'daj mi pištolj'.

- Ne znam zbog čega su bili toliko agresivni, jer moja kći nije ništa napravila. Stala je na znak 'stop', ali nije mogla predvidjeti da će se netko toliko brzo tu stvoriti - kaže njena majka, dok je djevojka vidno uplašena policiji opisivala vozača i govorila što su joj točno rekli.

Policija je u automobilu zatekla i Nemanju Džakovića koji tvrdi da nije vozio, već da je za volanom bio njegov prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 03.07.2019.

    Uh sto nas zanima Srbska posla

  • EmilCandor 01.07.2019.

    Vozači BMW-a, čast iznimkama ali malo ih je, imaju kompleks nadmoći i dominacije. Vozač sam od 1978. Kod dva tipa vozača povećavam oprez na 200% i dozvoljavam im da naprave što su smislili. Sklanjam im se s puta. To su vozači BMW-a i vozači s ćepom na glavi (četvrtasti kačket).

  • Bezobraznik 28.06.2019.

    Postoji li ijedan razlog zašto je taj članak na 24sata?

Komentiraj...
Vidi sve komentare