To je to što me zanima!

'Izbacili su me iz SDP-a jer je muž podržavao Bandića'

Ljiljana Velnić tvrdi da su je izbacili iz SDP-a jer su joj rekli kako je poznato da su Velnići oduvijek bili bandićevci. Ona je, kaže, podržavala Josipovića
Vidi originalni članak

Članicu zagrebačkog Gradskog odbora SDP-a. Ljiljanu Velnić izbacili su 16. siječnja iz stranke jer je, prema mišljenju vrha stranke, radila u predsjedničkoj kampanji Milana Bandića. No, Ljiljana Velnić već šest mjeseci nije članica zagrebačke organizacije SDP-a. Tvrdi da su je izbacili zbog prezimena te da su joj rekli kako je općepoznato da su Velnići oduvijek bili bandićevci. Objašnjava da je njezin suprug sudjelovao u Bandićevoj kampanji i da je zbog toga sam istupio iz stranke. Ona je, kaže, aktivno podržavala Ivu Josipovića. Dodala je kako piše žalbu na odluku o izbacivanju iz stranke.
- Ne mogu shvatiti kako su me mogli izbaciti iz zagrebačkog SDP-a kada sam ja iz gradske organizacije na vlastiti zahtjev izišla lani u lipnju zbog preseljenja u Veliku Goricu. Odmah sam se upisala u velikogoričku organizaciju, a nedugo zatim dobila sam i novu člansku iskaznicu Gradskog odbora Velike Gorice - objasnila je Velnić za Večernji list. Ivo Jelušić, v.d. predsjednika zagrebačkog SDP-a, kaže da se ne radi o osveti nego o administrativnoj pogreški. Tvrdi da se osobno ispričao gospođi Velnić jer je došlo do greške u tajništvu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vilhelm 28.01.2010.

    Čast gospodinu LJUŠTINI jedini iskreni i časno je podnijo poraz.A ova gospođa je kao nekada kada se dobio otkaz onda im je opravdanje biilo to je zato što sam druge vjere ili srbin.

  • rođin rođo1 27.01.2010.

    ti jelušiću đubre jedno pa ti si virio bandiću iz šupka coijelo vrijeme i sad si kao ti pošten fuj gad jedan.stidim se što potičemo iz istog kraja sram te bilo.posavina će te se odreć,a bog dao nisi nikad visoko ni kotirao zbog SDP,jer se zna da su u odžaku na vlasti bili rajkovac i društvo,a ne crveni.

  • user_36809 27.01.2010.

    i kaj se sad cudi, ko pura dreku? standardna situacija poslje izbora, metla u ruke i svoje guzonje na odredjena mesta... politika je j3b3n@ stvar, kao prvo treba imat zeludac za to sve a kao drugo treba bit smece od coveka i imat moral NE

Komentiraj...
Vidi sve komentare