To je to što me zanima!

Izbjegao smrt: Eksplozija plina mu je raznijela stan

Osijek: Glasna ekplozija probudila je Božidara. Plin je curio iz štednjaka koji su popravljali prije par dana. Serviseri su rekli da ne treba brinuti
Vidi originalni članak

Božidar Žužić (55) prošao je bez ozljeda u strašnoj eksploziji plina u njegovom stanu u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Osijeku. U utorak je Božidar htio pripremiti ručak. Ispekao je ribu i otišao malo prileći u dnevni boravak dok mu se supruga ne vrati. Gromoglasna eksplozija trgnula ga je iz sna. Bila je toliko snažna da je iz zida izbila sve okvire prozora i odbacila ih stotinjak metara izvan stana na ulicu.
- Elektroluxov štednjak iz kojega je izbijao plin bio je potpuno nov. Nažalost, čim sam ga stavio u kuhinju, odmah je počeo izbijati plin. Zvao sam ovlaštenog servisera da popravi kvar. Serviser je bio prije nekoliko dana, sve pogledao i 'popravio', uredno naplatio svoj rad, izdao mi račun i - otišao. Rekao mi je da kvar nije bio ozbiljan i da ne brinem - prisjeća se Božidar.
Šteta u stanu je ogromna, tim više jer je Božidar sa suprugom prije nekoliko mjeseci u potpunosti sve renovirao.
- Sreća što žena nije bila doma. Ona je cijeli dan u kuhinji i bojim se pomisliti što bi bilo da je ona tada bila u kuhinji. Da vatrogasci nisu od moje zgrade udaljeni 200 metara, bojim se da bi cijeli stan izgorio. Srećom nitko nije stradao, a namještaj i stolariju ćemo već nekako nadodmjestiti - kaže Božidar Žužić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • crnilabud 06.01.2010.

    @xxena ne jedem ribu,samo povrće i voće.hhaa,ha,oohho,hoo!!

  • drug Tito_1 06.01.2010.

    Šta će mu život bez stana?

  • Keksolino 06.01.2010.

    Sad se postavlja pitanje koju je školu završio taj SERVISER.

Komentiraj...
Vidi sve komentare