To je to što me zanima!

Izbjeglice će dobiti smještaj za stalno u državnim stanovima

Prvih 50 izbjeglica trebalo bi stići tjekom srpnja i za njih će biti osiguran smještaj u hotelu Porin, a nakon ćega će dobiti stalan smještaj u Zagrebu, Splitu ili Rijeci
Vidi originalni članak

U dogovoru s EU Hrvatska je obećala primiti preko 1700 izbjeglica iz drugih zemalja članica do kraja 2017. godine. Prvih 50 trebalo bi stići tjekom srpnja i za njih će biti osiguran smještaj u hotelu Porin, a nakon registracije dobit će stalan smještaj u državnim stanovima ili stanovima na tržištu u Zagrebu, Splitu i Rijeci, javlja RTL Danas.

Prvi službenici MUP-a uskoro putuju u Italiju i Grčku gdje će razgovarati s izbjeglicama koje bi možda htjele doći u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • ravno1 23.05.2016.

    Prethodna vlast koja je sa EU dogovorila prihvat 1.700 migranata i ova vlast koja je to prihvatila, rade protiv interesa ove države. Nitko nije ovlastio ni Ostojića, Milanovića, Oreškovića ni Orepića da prihvaćaju ovakve veleizdajničke dogovore. Sramota tko nam vlada državom.

  • gogo35 23.05.2016.

    a bruke i sramote,pa dajte meni stan u nekom tom gradu,kakva sramota to se neda opisat rijecima. dođe momak iz vrazije matere i dobije stan na moru ili zagrebu i to za stalno. divno.

  • Coprnica Agram 23.05.2016.

    jucer kazu 1600, danas 1700 a na kraju ce ih biti puno vise. to se vec zna unaprijed. e jadna hrvatska pored svih zla jos i ovo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare