To je to što me zanima!

Izbjegnuta tragedija: Cisterna 'zaplesala' i stala nasred ceste

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kamion s priključenom prikolicom je proklizao po cesti, udario u odbojnik vijadukta, a onda se zaustavilo nasred ceste. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a promet se odvija otežano
Vidi originalni članak

Čulo se kočenje i veliki prasak. Vozač je vjerojatno zbog skliskog kolnika i neprilagođene brzine proklizao, rekao je čitatelj jutros u 8.15 sati snimio prometnu nesreću na vijaduktu Svilno kod Rijeke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako piše portal Riječanin, neki od svjedoka tvrde kako je na vozilu pukla guma, zbog čega je vozač izgubio kontrolu nad upravljačem.

Drugi vozači na vrijeme su uočili probleme vozača cisterne pa su prilagodili brzinu te je izbjegnuta moguća veća tragedija. U nesreći nema ozlijeđenih, a više detalja bit će poznato nakon očevida.

- Dojavu o nesreći zaprimili smo oko 8.10. Na teren je izašla policija koja obavlja očevid nakon kojeg će biti poznati detalji prometne. Ozlijeđenih nema - potvrđeno je iz PU primorsko goranske.

Također, iz HAK-a javljaju kako se zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Čavle i Orehovica na vijaduktu Svilno u smjeru Rijeke vozi samo zaustavnim trakom uz ograničenje brzine.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Toljaga_1 23.04.2019.

    U 3 mjeseca napravim nešto manje od 30 000km, tako ću si uzet za pravo reć da su vozači kamiona najveće zlo na cestama. Da ne stvaram stereotip, svaka čast iznimkama, ima neviđeno dobrih vozača, ali na žalost, većina su majmuni širokog spektra. Svaki zastoj u koji upadnem (ikad), bio jer jedan vozač kamiona nije htio zakočit da propust drugog koji se priključuje, bez obzira na pravila, postoji i zdrav razum, pa je jedan kamion pretjecao kolonu od 3 vozila na cesti od Breznice do Pake PO SNIJEGU, vidio jednog sa upaljenim filmom na laptopu, ovaj jede burek, uglavnom svi stalno na telefonima itd itd itd... Nije da nema idiota u automobilima, pogotovo ZG i DA tablice na zaobilaznici. Makni se i propusti, jer će se manijaci zabit u tebe. Opet svaka čast iznimkama, ali većini treba noge polomit...

  • 23.04.2019.

    Brzina je u 90% slučajeva kriva za nesreće!Taksisti tvrtke Cameo su poznati po brzini ,pretiču na punoj liniji ,ne drže razmak između vozila!Totalna anarhija kojoj policija mora stat na put da se ne dogodi neka veća nesreća(u par dana Cameovi vozači skrivili par nesreća zbog brzine).

  • nogometas05 23.04.2019.

    Jako opasan zavoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare