To je to što me zanima!

Izbo ljubavnicu (54) nožem u trbuh, a zatim ranio sebe

SLAVONSKI BROD: Milan M. (48) je izbo ženu u kući. Sestri je potom poslao SMS da se ubio. Otišao je u svoj stan i izbo se nožem po trbuhu
Vidi originalni članak

Dvoje ljudi su u petak oko 22.30 sati u Slavonskom Brodu izbodeni nožem, a radi se o ženi i muškarcu koji su bili u ljubavnoj vezi. Ženu Dominiku Č. (54) je u Šestincu, slavonskobrodskom naselju, nožem u trbuh uz nekoliko reznih rana ubo Milan M. (48) koji je potom otišao u svoj stan udaljen nekoliko kilometara dalje. Prije nego je izbo i sebe, četiri puta u trbuh, sestri je poslao SMS poruku napisavši da se ubio.
 - Bio je kod mene oko 19 sati večerao je i rekao mi je da ide na more na teren jer radi kao građevinac. Donio mi je ključeve od stana i zamolio me da ga ponekad provjetrim. Pitala sam ga što mu to kao i do sada ne učini Dominika, na što je odgovorio kako trenutno nisu u dobrim odnosima. Oko 23.10 dobila sam poruku i prestrašila se - ispričala je Milanova sestra, koja je nakon toga sa šogorom otišla u Milanov stan. Našli su ga kao u nesvjesti i lokvi krvi sjedi na dvosjedu. Izbodena žena, nakon napad je bila pri svijesti, i uspjela je mobitelom pozvati sina koji je alarmirao policiju i Hitnu pomoć. Odmah po dolasku u bolnicu i Milan i Dominika su operirani.
 - Tijekom dana najvjerojatnije će oboje biti skinuti s aparata za umjetno disanje jer više nisu životno ugroženi. S obzirom o kakvim se ranama radi ipak je sve dobro završilo - rekao je dr. Ivo Lučić, dežurni liječnik na odjelu reanimacije, ispred kojeg dežuraju dva policajca. Susjedi Dominike Č. su u šoku komentirali Milanov napad.
 - Oboje dobro poznajemo. U vezi su oko dvije godine i do sada nikada nismo primijetili da među njima ima nekih problema. Milan i ja zajedno radimo. Nikako nisam mogao naslutiti da bi mogao takvo nešto učiniti. Bio je dobar prijatelj i radnik - rekao je susjed Vinko Martić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • brangelina 17.01.2010.

    u tom videu je turistička karta SLAVONSKOG BRODA ili.......??????

  • tombba 16.01.2010.

    još jedan od onih bolesnih ljubom. koji više nemogu j....bat .....

  • -mrvica- 16.01.2010.

    ajde sinko moj da si se tija ubit-ubija bi se.šta glumataš...........sad ćeš lipo u zatvor pa ti tamo netko možda ispuni želju....i skrati te za glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare