To je to što me zanima!

Izbo oca dok je spavao pa s krvavim nožem hodao ulicom

Ne znam jesu li se svađali i što je bilo. Nenad nije radio, rezbario je drvene poklone za svadbu i prodavao ih. Veljko je imao 80 godina, a sin je psihički bolestan, kažu susjedi
Vidi originalni članak

Nenad Božić (45) je u ponedjeljak ujutro u Sarajevu na Palama ubio oca Veljka. Izbo ga je nožem dok je spavao. Nakon toga je izašao na ulicu u donjem rublju s krvavim nožem u ruci. Vidjeli su ga ljudi kako krvav ide prema kafiću te su pozvali policiju. Policija je mrtvog Veljka našla u kući. Susjedi kažu da su sin i otac živjeli sami. 

-  Ne znam jesu li se svađali i što je bilo. Nenad nije radio, rezbario je drvene poklone za svadbu i prodavao ih. Veljko je imao 80 godina, nedavno je podigao spomenik sebi i supruzi. Veljku je jedan sin poginuo, a ima još i kćer - kažu susjedi.
U kući su, navodno, dugo vladali loši odnosi, puni sukoba raznih vrsta, piše Dnevni avaz.

- Osim što su bili u lošim odnosima, osumnjičeni za ubojstvo bio je u lošem psihičkom stanju i, umjesto da se liječi, ubio je oca - kažu susjedi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kung fu panda 19.09.2018.

    Znači u regionu sve po starom

  • tomek84 18.09.2018.

    Đavo mu reko

  • ARMAGEDON 18.09.2018.

    A što je to u Bosni , onaj pojeo mater a ovaj izbo oca ? Da se tu ne radi o nekim komarcima Istočnog Nila što truju narod bosanski ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare