To je to što me zanima!

Izbo ženu i sina (12) koji je pokušao zaštititi svoju majku

Muškarac je zabio nož u prsa svojoj izvanbračnoj supruzi, a zatim je još dva put zabio u leđa. Njihov sin (12) htio je pomoći majci pa je i njemu zario nož u trbuh
Vidi originalni članak

U obiteljskoj kući na drniškom području, muškarac (58) pred očima sedmogodišnje kćeri i sina (12) nasrnuo je na svoju nevjenčanu suprugu i najprije je probo u prsa, a zatim dva puta u gornji dio leđa. 

Kad ga je njihov sin htio spriječiti, otac je i njemu zario nož u trbuh. Djevojčica je gledajući užase plakala i vikala nakon čega su majka i sin, unatoč teškim ozljedama, uspjeli pobjeći iz kuće te su zaštitu našli kod susjeda koji su pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Nakon ispitivanja osumnjičenika, Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je sucu istrage podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika što je sudac istrage prihvatio i odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Latica 001 14.08.2015.

    ako sad netko napise Božja volja iskočit cu iz kože. ... monstrum jedan,i to otac ... e svijetu kamo si krenuo

  • vale1510 13.08.2015.

    pa ovo je strašno kuda ovaj svijet ide? ja znam da nismo svi isti i savršeni ali koliki monstrum moraš biti da ovo napraviš. ?

  • marica-maca 13.08.2015.

    Koji monstrum nadam se da će dobiti doživotnu kaznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare