To je to što me zanima!

Izbola supruga nožem i zalila ga s nekoliko litara pur pjene

Žena je policiji ispričala kako je muža ubila još prije pet mjeseci. Prvo ga je istukla metalnom šipkom te ga je nekoliko puta ubola nožem. Tijelo su našli kraj kuće
Vidi originalni članak

Tijelo muškarca B.K. (42) prekriveno pur pjenom pronašli su u srijedu navečer u naselju Slana bara u Novom Sadu. Prema neslužbenim informacijama, muškarca je ubila njegova supruga R.K. (34), koja se sama predala policiji.

Nakon što je na mjesto zločina došla policija, pozvali su i vatrogasce kako bi s muškarčeva tijela uklonili pur pjenu. Žena je policiji ispričala kako je muža ubila još prije pet mjeseci. Prvo ga je istukla metalnom šipkom te ga je nekoliko puta ubola nožem. 

Njegovo tijelo pronašli su ispod vanjskih stepenica kuće, a bilo je zaliveno s nekoliko kilograma pur pjene koja se u međuvremena stvrdnula. 

Tijekom ljeta supružnici su sa sinom (12) bili u Crnoj Gori, odakle je žena. Nakon što su došli u Novi Sad, supruga je ispričala prijateljima da je došla samo na kratko jer mora sina odvesti u Italiju, gdje igra nogomet. U srijedu navečer njeni prijatelji su kazali kako ne mogu vjerovati da je ubila muža.

Prostor oko kuće nadgledali su policajci tijekom očevida, a izvijestili su kako je na mjestu zločina bio i brat žrtve, javlja Blic.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • dozemuna 19.11.2011.

    predala se kad je purpjena popustila,a za više nije imala

  • angelos 18.11.2011.

    nema toga problema, koji se nebi mogao riješiti razgovorom-dogovorom, tuči, ubijati nekoga to je za mene monstrouzno. Ne ide li riječima, postoji drugo rješenje, to je rastava i svatko ide na svoju stranu. Ovo što je ona učinila, uništila je svoj i djetetov život....prestrašno....

  • ladybug_1 17.11.2011.

    cuj sama se predala...nakon koliko mjeseci??? :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare