To je to što me zanima!

'Izbori će se održati do kraja rujna ili početkom listopada!'

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva Predrag Štromar izjavio je u četvrtak kako će se parlamentarni izbori održati do kraja rujna ili početkom listopada, te više ne mogu biti prijevremeni...
Vidi originalni članak

- Puno se sada o tome priča, vidjet ćemo. Moraju biti do kraja rujna ili početka listopada, svakako. Prijevremeni više ne mogu biti jer smo u posljednjoj godini mandata, kazao je Štromar dolazeći na sjednicu Vlade.

Dodao je kako o parlamentarnim izborima razgovara s premijerom Andrejem Plenkovićem.

Na pitanje o nadolazećoj raspravi o prijedlogu saborske oporbe za opozivom ministrice obrazovanja Blaženke Divjak odgovorio je: "Besposlen pop i jariće krsti".

Idi na 24sata

Komentari 12

  • yocko 09.01.2020.

    Bolje da sami odete neko da doživite Kolindinu sudbinu,a to vam ne gine.

  • mala vatra 09.01.2020.

    Ovaj kradeze nikako da shvati da ovo nisu bili parlamentarni već predsjednički izbori...trebali bi se pitati koliko du oni naškodili Kolindi?

  • banirana 09.01.2020.

    rezultat antidemografskih i antigospodarskih i proideoloških politika i HDZ i SDP je da Hrvatska nije privlačna za Hrvate a Hrvati nisu privlačni za Hrvatsku - otjerat što više Hrvata da ih je što manje u Hrvatskoj a eventualne i uspješne povratnike zgadit i birokratski im otežat da donesu svoje znanje , iskustvo i kapital u Hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare