To je to što me zanima!

"Izbori u HDZ-u su trebali biti nakon brisanja Ive Sanadera"

Predsjednica HDZ-a danas je priznala kako su trebali organizirati unutarstranačke izbore nakon brisanja bivšeg predsjednika Sanadera jer bi danas stvari bile lakše
Vidi originalni članak

Ipak smo trebali unutarstranačke izbore organizirati kada je izbrisan bivši predsjednik, rekla je u subotu za Dnevnik.hr Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a. Dodala je i kako bi, da su to tada napravili, danas stvari bile lakše. 

Neistomišljenici Jadranka Kosor, podsjetimo, traže njezinu ostavku, a sa svih strana dolaze optužbe za izborni inženjering.

HDZ-ovci će 20. svibnja birati novog predsjednika. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Kateterful 03.04.2012.

    Mrš u zatvor priji ivi

  • Dorica_2 03.04.2012.

    Da su bili izbori,kako ti kazes,odma poslje IVE,e ti sigurno nebi bila predsjednik Hrvatske vlade,moras da mu se zahvalis,a ne da stalno nesto protiv njega i svih imas,uvijek ti netko smeta,a zasto se ne zapitas kome ti smetas,ako ne znas,evo ja cu da napisem,ma smetas svima,vise te ne mozemo niti gledati niti slusati.

  • Dorica_2 01.04.2012.

    Jos malo Jaco,pa ces i ti biti "ZBRISANA",da ti nije bilo Sanadera,nikad nebi bila na stolici PREMIJERA,i normalno bi mu trebala biti zahvalna,a sad brljas po njemu,srami se,vjecno si bila nakacena za Sanadera,puhala si mu u vrat,ma jaco tko god da pobjedi u HDZ-u,bit ce bolji,nego ti,i da imas imalo ponosa,sama bi se pokupila,i nestala,ZBOGOM JACO

Komentiraj...
Vidi sve komentare