To je to što me zanima!

"Izborom Mađerić HDZ dao do znanja da navija za Bandića"

Uvažavajući činjenicu da preko 50 posto građanki i građana Zagreba smatra da Grad ide u krivom smjeru, očekujem da će oni prepoznati moj program, kaže Ostojić
Vidi originalni članak

Uvažavajući činjenicu da preko 50 posto građanki i građana Zagreba (iz ankete) smatra da Grad Zagreb ide loše i u krivom smjeru, očekujem da će oni prepoznati moj program i moj tim, rekao je u četvrtak Rajko Ostojić, ministar zdravlja i SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika. Na pitanje novinara da komentira odabir Margarete Mađerić za HDZ-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba, Ostojić je rekao: 

- Iz aviona se vidi da HDZ i Bandić koaliraju zadnje tri godine... kandidatkinja im je nacionalno 'vrlo prepoznatljiva' i to govori da se u biti navija za Milana Bandića.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • ludom 17.02.2013.

    To je konstatacija stoljeća. A neuki narod je bio uvjeren da će Karamarko glasove dati komunistima. Kakvog li iznenađenja.

  • BILI KMEČAVAC 16.02.2013.

    Ako bi doveo Zagreb u stanje u kojem je zdravstvo - jao nama

  • Rinna 15.02.2013.

    Zna se tko je na poziciji već predugo i razvijena je čitava mreža, niti su razvedene od pročelnika, suradnika i savjetnika do svih institucija, javnih ustanova i poduzeća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare