To je to što me zanima!

Izdali upozorenje: Dalmaciju očekuju jaki pljuskovi s tučom

Za utorak je žuto upozorenje, uz unutrašnjost Dalmacije, izdano i za područje Istre, Kvarnera i sjevernog primorja. Tek je krajnji jug označen narančastim upozorenjem
Vidi originalni članak

Nakon ponedjeljka koji je u većini krajeva bio tmuran, a ponegdje i kišovit, situacija ne ide na bolje jer nas slično vrijeme očekuje i u utorak. Kako prognozira DHMZ, u unutrašnjosti zemlje se očekuje umjereno do pretežno oblačno, dok će na Jadranu biti promjenjivo vrijeme. Očekuje se i povremena kiša koja će uglavnom padati u Slavoniji i gorju te u Dalmaciji gdje se očekuju pljuskovi s grmljavinom. 

Najniža temperatura bit će od 10 do 15, na Jadranu od 14 do 19 stupnjeva, dok se najviša dnevna očekuje između 19 i 24 stupnja Celzija. U gorju će biti i koji stupanj niža.

Meteoalarm je zbog mogućnosti obilne kiše te pljuskova s grmljavinom s tučom i prolazno jačim vjetrom do kraja ponedjeljka izdao narančasto upozorenje za Dalmaciju, što označava opasno vrijeme, a čak su moguće i štete te ljudske žrtve.

Za utorak je žuto upozorenje, uz unutrašnjost Dalmacije, izdano i za područje Istre, Kvarnera i sjevernog primorja. Tek je krajnji jug označen narančastim upozorenjem. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • marzocchi43 18.06.2014.

    kupite 2 kišobrana, jedan za kišu, drugi za tuču :D

  • samoRoBo 17.06.2014.

    Za sada, što se tiče juga. poprilično su falili što se tiče utorka

  • mjato 17.06.2014.

    pozdrav iz srce dalmacije, u nas ima ura sunčano, vedro, nebo se modri...za sada ne miriše ni na kišu ni na grmljavinu :) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare