To je to što me zanima!

Izdali žuta upozorenja: I danas mogući grmljavinski pljuskovi

Meteoalarm je zbog opasnosti od nevremena izdao žuto upozorenje za Gospić, Knin i Osijek. Najveća vjerojatnost pljuskova je u gorju i unutrašnjosti Dalmacije
Vidi originalni članak

U srijedu će u većini krajeva biti pretežno sunčano, ali su uz više oblaka mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi s grmljavinom, javlja DHMZ.

Meteoalarm je zbog opasnosti od grmljavinskog nevremena izdao žuto upozorenje za regije Gospića, Knina i Osijeka. Najveća vjerojatnost pljuskova je u gorju i unutrašnjosti Dalmacije te osobito u Slavoniji gdje grmljavinski pljuskovi ponegdje mogu biti izraženiji.

Vjetar će u unutrašnjosti biti većinom slab. Na Jadranu će puhati slaba i umjerena, podno Velebita ujutro i jaka bura, a poslijepodne jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će se kretati od 26 do 31 Celzijevih stupnjeva, a u gorju i malo niža.

U četvrtak još toplije

U četvrtak će biti pretežno sunčano i toplije, a poslijepodne su u unutrašnjosti mogući rijetki pljuskovi s grmljavinom, posebice u gorju, unutrašnjosti Dalmacije i Slavoniji. Vjetar će biti većinom slab, na Jadranu poslijepodne do umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura uglavnom će se kretati od 13 do 18, na Jadranu od 19 do 24, a najviša dnevna između 27 i 32 Celzijevih stupnjeva.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Timmy2 10.06.2015.

    Žao mi je,ali ipak ću reći,ništa od žutog upozorenja.Ako bude drugačije,izdati ću demanti:- )

  • tigric@77 10.06.2015.

    ovo je već presmiješno...kad će stvarno biti vrijeme za upozorenje ljudi to neće shvatiti ozbiljno..dajte prestanite s tim bojama raznim i spektakularnim najava-ma lošeg vremena..mislim kaj to nekog veseli ili kaj...

  • seljanka72 10.06.2015.

    a kiša nam treba ko lijek...samo da nebude tuče..mada kod nas ne prognoziraju kišu pa se nadam da će onda padati

Komentiraj...
Vidi sve komentare