To je to što me zanima!

Izgorio automobil u Zagrebu, od topline popucali prozori: 'Bilo je glasno, susjedi su se uznemirili'

Po dolasku na mjesto događaja vatrogasci su utvrdili da je požar u razbuktaloj fazi te da je plamen malo zahvatio i prozor na kući
Vidi originalni članak

Probudio nas je lavež pasa, a kada smo pogledali na ulicu vidjeli smo da gori automobil preko puta naše kuće. Bilo je glasno, čulo se pucanje guma i par sitnih eksplozija, kazao nam je očevidac požara osobnog automobila u Zagrebu.

VATROGASCI INTERVENIRALI VIDEO Buknuo požar na kući na Trešnjevci: 'Brzo su ga ugasili'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U noći s petka na subotu, u Mariborskoj ulici na području Črnomerca, izgorio je automobil marke 'Mercedes' 43-godišnjaka. Kako javljaju iz PU zagrebačke, nitko nije ozlijeđen, a policija trenutno provodi sve radnje kako bi utvrdili točan uzrok požara.

Zagrebački vatrogasci dojavu građana zaprimili su oko 1.36 ujutro. Po dolasku na mjesto događaja utvrdili su da je požar u razbuktaloj fazi te da je plamen malo zahvatio i prozor na kući. Na kući su od topline popucala stakla, no požar se nije dalje proširio, izvijestili su.

Na intervenciju je izašlo šest vatrogasaca s jednim vozilom.

POLICIJA TRAŽI POČINITELJE Dubrovačkom poduzetniku zapalili Mercedes usred noći, građani pomagali gasiti požar

- Susjedi su se uznemirili. Nekoliko nas, uključujući i mene, odmah je preparkiralo svoje aute u slučaju da se požar krene širiti. Oko 1.30 je sve počelo, a do 2.00 ujutro požar je bio ugašen.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • RIBIĆ005 14.01.2023.

    Mercedes, kako neće moj golf 2 i citroen ax

  • Jopazg 14.01.2023.

    Meni izgleda kao da se zabio u tu banderu.

  • Eva Maras 14.01.2023.

    Godinama tvrdim da je to jedan od najnekvalitetnijih automobila, sklon samozapaljenju. Najčešće samozapaljenja se dogode u gluho doba noći, priđeš takvom  autu sa otvorenim plamenom i samo se zapali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare