To je to što me zanima!

Izgorio je automobil u Borovu, buktinju su ugasili vatrogasci

Na požarištu u Ulici Domovinskog rata u Vukovaru ostala je policija koja provodi očevid. Rezultati će najvjerojatnije biti poznati u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Iz još nepoznatog razloga, u nedjelju oko 20 sati planuo je pakirani automobil u Ulici Domovinskog rata u vukovarskom naselju Borovo.

- Čula se detonacija. Kad smo sišli na parkiralište, vidjeli smo kako gori automobil. Brzo su došli vatrogasci - ispričala nam je čitateljica.

Okolni stanari spekuliraju da je namjerno zapaljen, jer su vidjeli nekog kako trči neposredno prije izbijanja požara. Sam automobil je bio ranije parkiran.

Vukovarski vatrogasci potvrdili su da su ugasili požar. Ondje je ostala policija koja provodi očevid. Rezultati će najvjerojatnije biti poznati u ponedjeljak. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 33beg33 09.11.2020.

    susjedi iz borova sela opet djeluju na borovo naselje kao i u ratu,80 posto iz borova sela živi u srbiji samo dolaze po mirovinu u hr,zasto se ne napravi popis stanovnistva u vukovaru bez najave,da uđe 1000 popisivaća i u srpskim kučama i stanovima neće pronaći 20 posto prijavljenih u toj općini,a među nima su uglavnom ratni zločinci koji su ubili susjede hrvate i jos se traga za 1900 nestalih,znaju susjedi gdje su ali.......,samo im hr kune nisu mrske

  • ZombieZealot 09.11.2020.

    Nevolja nikad ne spava.

  • jo2hn8ny 09.11.2020.

    Vidim da je opet Pupy zvao. Čemu brisanje komentara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare