To je to što me zanima!

Detalji požara: Otkrili zašto je planuo kamion pun čokolade

Protupožarni inspektori utvrdili su da je požar prouzročio kočioni sustav na pridodanoj prikolici kamiona. U jednom od kotača došlo je do zagrijavanja i požara koji se ubrzo proširio na cijeli tovarni prostor
Vidi originalni članak

Policajci iz Slavonskog Broda u četvrtak su završili očevid nesreće u kojoj je u potpunosti izgorio kamion bugarskih registarskih oznaka natovaren s nekoliko desetaka tona maslaca i čokolade u prahu.

Protupožarni inspektori utvrdili su da je požar prouzročio kočioni sustav na pridodanoj prikolici kamiona. U jednom od kotača došlo je do zagrijavanja i požara koji se ubrzo proširio na cijeli tovarni prostor, a potom i na tegljač.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatra progutala kamion kod Slavonskog Broda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Unatoč brzoj intervenciji JVP Slavonski Brod, cijeli kamion i sadržaj koji je prevozio u cijelosti je izgorio. Na svi sreću u toj nesreći nitko nije ozlijeđen.

Podsjetimo,  u četvrtak 20 minuta iza ponoći policija PU Brodsko posavske dobila je dojavu da na autocesti gori kamion. Vozač kamiona zaustavio se na 221 kilometru autoceste, svega stotinjak metara prije izlaska s auto ceste za Slavonski Brod – istok kod mjesta Bukovlje.

VIDEO: POŽAR NA AUTOCESTI Buktinja kod Slavonskog Broda: Izgorio je kamion pun čokolade

Na mjesto događaja uz policiju izašli su i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod koji su odmah započeli s gašenjem. Vatra se brzo razbuktala jer je u poluprikolici kamiona bilo nekoliko desetak tona maslaca i praha čokolade za kuhanje. Vozač kamiona bugarskih registarskih oznaka nije ozlijeđen, policiji je rekao da je primijetio vatru na zadnjem dijelu poluprikolice, kod kotača.

Nažalost, malo se što moglo učiniti i vatra je progutala kamion i cijeli sadržaj kojeg je prevozio.

- Promet je na dionici A3 na 221 kilometra autoceste, kod mjesta Bukovlje, u cijelosti bio zatvoren od 12.40 do 1.40 sati. Očevid će biti nastavljen u četvrtak prije podne - rekao je Damir Brezić, djelatnik za odnose s javnošću PU Brodsko posavske.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 25.09.2020.

    Krama od kamiona ...

  • gogo gogo gogo 25.09.2020.

    meni se cini da je rok istekao pa su morali to nekako prodati a osiguranje je najbolje za to

  • 25.09.2020.

    MAN kann🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare