To je to što me zanima!

Izgorio kombi na Preluku, a vatra zahvatila još dva auta

Vlasnik kombija došao je na sajam. Došlo je do kratkog spoja i kombi je buknuo. Iako su vatrogasci ugasili vatru za sedam minuta, zahvatila je još dva automobila
Vidi originalni članak

U nedjelju nešto prije osam sati, na Preluku je izbio požar na kombiju marke Fiat Ducato, riječkih oznaka. Vlasnik kombija, Riječanin (47) je došao na sajam rabljenih automobila na Preluku, kraj Rijeke, parkirao se na parkiralištu pored kampa, zaključao vozilo te krenuo u razgledavanje. 

U jednom trenutku automobil je doslovno buknuo. Riječki vatrogasci su na mjesto požara došli u vrlo kratkom roku, te su ugasili požar za sedam minuta. Koristili su jedno navalno vozilo u kojem je bilo četvero vatrogasaca. Iako su brzo reagirali, vatreni jezici oštetili su dva susjedna automobila, koja su bila bočno parkirana, stradali su Fiat Bravo u vlasništvu Riječanina(60) te Hyundai Elantra u vlasništvu hrvatske državljanke (32) iz Matulja. Ozlijeđenih nema. 

Policijski službenici su na mjestu događaja zatekli ugašen požar te su započeli vještačenje. Ustvrdili su kako je žarište požara bilo na stražnjem dijelu vozila te se od tamo proširilo na cijeli kombi. Utvrdili su da isključuju tehnički i prirodni uzrok požara, a pravi uzrok će tek naknadno utvrditi nakon dodatnih vještačenja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PaxtonFettel 02.06.2013.

    Preluci*

  • leoirex 02.06.2013.

    Šteta, a bio je to dobar kombi.

  • Yassa 02.06.2013.

    bolje i njemu nego onom tko bi ga kupio

Komentiraj...
Vidi sve komentare