To je to što me zanima!

Izgorjela cijela kuća: Opečenog vlasnika našli su nakon 4 dana

U subotu je izgorjela kuća kod Topuskog. Kad je požar izbio, vlasnik je izašao i sklonio se u obližnju šupu. Pronašli su ga u srijedu s opeklinama po tijelu. Teško je ozlijeđen
Vidi originalni članak

U subotu u večernjim satima, u mjestu Mala Vranovina, općina Topusko, u obiteljskoj kući 61-godišnjeg muškarca izbio je požar. Vlasnik je izašao iz kuće i sklonio se u obližnju šupu, gdje je pronađen u srijedu s opeklinama po tijelu. Prebačen u sisačku Opću bolnicu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Očevidom na mjestu događaja je utvrđeno da je požar izbio zbog djelovanja toplinske energije iz peći na kruta goriva te zbog neispravnog dimnjaka na kojem su se nalazile rupe i kroz koji je plamen zahvatio drveni štok, na koji je dimnjak bio naslonjen, nakon čega se proširio na cijelu kuću koja je izgorjela.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vilim 10.03.2016.

    Ovo je za Guinisovu knjigu , oko njega susjedi a čovjek se sklanja u šupu, ako je teško opećen zašto nije izašao i zatražio liječničku pomoć. Ovako nešto još nije viđeno !!..

  • kanader 10.03.2016.

    Čekaj malo, čovjeku izgori kuća i nitko od susjeda se ne pita gdje je sada taj jadnik? Zar ti vatrogasci koji su gasili kuću nisu mogli pozvati Hitnu? Zar je moruće da kuća izgori a da nitko ne zna? Može li mi tko odgovoriti?

  • POTPEC 10.03.2016.

    Žalosno je koliko kuća, stanova ili nekih drugih objekata izgori zbog nepažnje i neodgovornosti vlasnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare