To je to što me zanima!

Izgorjela kuća, drugi dan u njoj su našli mrtvog starca

Bosanski Brod: Malena obiteljska kuća planula je u noći na nedjelju. Požar su ugasili vatrogasci. Drugi dan našli su pougljenjeno truplo muškarca
Vidi originalni članak

Selim Kovač (75) iz Sijekovca kod Bosanskog Broda izgorio je u požaru obiteljske kuće u noći na nedjelju. Požar, koji je izbio oko jedan sat iza ponoći, ugasili su vatrogasci iz Bosanskog Broda. Ujutro je na teren izašla ekipa za očevid iz Doboja koja je na krevetu pronašla pougljenjeno truplo. S obzirom da se s točnošću nije moglo utvrditi o kome je riječ, truplo su prebacili na obdukciju u dobojsku bolnicu. Prema pričanju susjeda, najvjerojatnije se radi o povratniku Selimu Kovaču, koji je bez struje živio sam u kući. Rekli su kako se radi o dobrom susjedu.
- Bio je društven čovjek, volio je malo više popiti, ali nikad nije pravio probleme. Taj čovjek nikad mrava nije zgazio - rekao je jedan od susjeda odbacivši nagađanja kako je netko zapalio Kovačevu kuću. Neslužbeno doznajemo da je Selim nekoliko dana ranije kupio novu peć, no točan uzrok požara se ne zna. Nesretni Kovač preživljavao je od skromne mirovine.
- Koliko znam, nije imao problema sa susjedima, bio je društven. Ponekad bi popio, ali nije se opijao - rekla je nećakinja Nermina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare