To je to što me zanima!

Izgorjela trošna kućica kod Kutine, na zgarištu našli tijelo

Prilikom očevida u unutrašnjosti kuće je pronađeno karbonizirano tijelo nepoznate osobe, koje je po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Sisku prevezeno u sisačku Opću bolnicu radi obdukcije i identifikacije
Vidi originalni članak

U petak, 16. veljače oko 20.30 sati u mjestu Gojlo, grad Kutina, izbio je požar na staroj trošnoj kući u kojoj živi 67-godišnji muškarac. Požar su ugasili djelatnici kutinske Javne vatrogasne postrojbe, a očevidom, kojeg su uz policijske službenike Policijske uprave sisačko-moslavačke proveli i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Večetić, utvrđeno je da je do požara došlo uslijed prijelaza topline preko trule dimovodne cijevi peći na kruta goriva na drvene daske tavana te je vatra zahvatila cijelu kuću, koja je u potpunosti izgorjela.

Prilikom očevida u unutrašnjosti kuće je pronađeno karbonizirano tijelo nepoznate osobe, koje je po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Sisku prevezeno u sisačku Opću bolnicu radi obdukcije i identifikacije. Policija će o ovom požaru nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Bombarder32 20.02.2018.

    Užas, čovjek je vjerojatno cijeli život radio da bi u mirovini ovako skončao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare