To je to što me zanima!

Izgorjelo 600 kg duhana koji vrijedi 100.000 kuna

Slatina: Antun Bašić iz sela Španat ostao je bez 600 kilograma duhana u požaru koji je buknuo u 6 sati. Istragom će se utvrditi točan uzrok požara
Vidi originalni članak

Samo pola sata prije nego što je izbio požar pogledao sam kako se suši duhan u sušari i sve je bilo dobro. Nisam bio kod kuće kada je planulo, ispričao je u utorak ujutro policajcima Antun Bašić iz sela Španat kojemu je oko 6 sati izgorjela montažna sušara u kojoj se duhan suši pomoću plina. Slatinski vatrogasci ubrzo su stigli i ugasli vatru, ali je već bilo kasno. Vatra je progutala oko 600 kilograma duhana koji se sušio, unutrašnjost drvene konstrukcije te uređaje na montažnoj sušari. Uz štetu koja se, neslužbeno, cijeni na oko 100 tisuća kuna vlasnik sušare morat će napraviti drugu kako bi osušio preostali duhan nakon berbe. Kako se u ovo vrijeme bere i suši najkvalitetniji duhan, za stradalog seljačkog duhanskog farmera, kooperanta 'Hrvatskih duhana' iz Virovitice, šteta je gotovo nenadoknadiva. Istragom će se utvrditi uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Nizozemac 21.09.2010.

    Pojedinci se ismijavaju sa ovim ali nedaj boze da i njima Mecka zaigra na njihovom pragu.

  • možda 21.09.2010.

    Zao mi je svakog postenog radnika koji na ovakav i slican nacin izgubi gotovo sve! Nadam se da ce njegovi suseljani napravit dobrotvornu akciju i pripomoci mu.

  • Nizozemac 21.09.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare