To je to što me zanima!

Izgorjelo skladište Konzuma u Sesvetama, dvoje ozlijeđeno

Vatrogasci su brzo ugasili požar, a dvije djelatnice završile su u bolnici. Doznajmo da su lakše ozlijeđene, odnosno da su se nagutale dima. Uzrok požara je kvar
Vidi originalni članak

Prvo smo osjetili strašan smrad iz skladišta i odjedanput je buknula vatra, rekla su dvojica mladića koji su bili u Konzumovoj trgovini u Sesvetama kada je oko 16.40 sati buknuo požar. Vatra je buknula skladištu i zahvatila je i ured u kojem su bili dokumenti i odjeća radnica, rekli su očevici.

U trgovini u ulici Ladislava Šabana u trenutku je požara bilo 15-ak kupaca koji su izašli iz Konzuma čim su osjetili smrad. Radnice koje su ostale najduže u trgovini odmah su pozvale policiju i vatrogasce koji su požar stavili pod kontrolu. 

Dvije radnice odmah po izlasku iz trgovine prebačene su u KB Dubrava jer su se nagutale dima. Jedna od njih se navodno i onesvijestila. Uzrok požara nevjerojatnije je kratki spoj u instalacijama koje su popravljane prije nekoliko dana. Policija je izvijestila kako će očevid, zbog mraka, biti u nedjelju ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • hamdija 15.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PapaŠtrumpf 15.01.2012.

    Dobit će 2 i pol tisuće kuna odštete, to su ogromne pare i sačuvati će radno mjesto (možda) ako ne budu predugo na bolovanju

  • Boy X 15.01.2012.

    Todorič ionako nije ni najmanje zabrinut,pa nije to iz njegovog đepa novac kojim če se sanirati šteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare