To je to što me zanima!

'Izgrebali su mi auto jer sam javno progovorio o nepravdi'

Božo i supruga Ljubica su prije nekoliko dana prvi puta javno progovorili o 11 godina sudske borbe sa tvrtkom Oaza koja je u kući u kojoj su živjeli otvorila caffe bar
Vidi originalni članak

Istog dana kad je javnost saznala pojedinosti o tužbi koju sam sa suprugom Ljubicom pokrenuo protiv poznatog ugostitelja nepoznata osoba mi je izgrebala automobil – tvrdi Križevčanin Božo Udovičić i kaže da su zadnja lijeva vrata tamnosivog Mercedesa u vlasništvu supruge oštećena između devet ujutro i podne.

Božo i supruga Ljubica su prije nekoliko dana prvi puta javno progovorili o 11 godina sudske borbe s tvrtkom Oaza koja je u prizemlju kuće u kojoj su živjeli na prvom katu otvorila caffe bar. Tužili su tvrtku zbog buke i drugih problema zbog kojih, kako su rekli, 11 godina nisu normalno živjeli i Upravni sud je čak 13 puta presudio u njihovu korist ali ništa se nije promijenilo jer ni jedna institucija nije postupila po sudskim rješenjima. Na Općinskom, Županijskom i Ustavnom sudu su izgubili sporove pa su odlučili tužiti RH sudu u Strasbourgu i tamo nedavno dobili zadovoljštinu.

- Ovo je peti put da nam nepoznata osoba „šara“ po automobilu i uvijek ispred hotela u središtu grada jer zna da svakog dana u to vrijeme tamo pijem kavu. To se uvijek događa kada stigne sudska presuda koja nam ide u korist i svaki puta slučaj prijavimo policiji, koja je nemoćna jer počinitelj nije ulovljen na djelu – dodao je Božo, po čijem mišljenju se to događa zbog jala i bijesa pojedinaca, te napomenuo da će ga popravak koštati nekoliko tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • LebronPetrovic 02.05.2014.

    Oaza mira !

  • trnac 02.05.2014.

    Uvijek je tako - lokalni birtijaš je lokalni šerif. Para vrti gdje burgija neće. Možete zamisliti kako je tek kada se progovori o vjerskoj buci odnosno buci crkvenih zvona.

  • fendt610 02.05.2014.

    Prvo taj mercedes nevrijedi nekoliko tisuća kuna jer je osamdeset i neka godina.Drugo vi svi koji komentirate tog takozvanog jadnika koji je od svih šikaniran ja bih vas zamolio da sa njim provedete jedan dan pa bi onda drugaćije pisali a pogotovo njegovu jadnu suprugu,mislim da bi odmah tražili pomoć na psihijatriji.oni sebe mrze ujutro kad se probude a da neprićamo o svim drugima oko sebe pa nemaju u cjelom križevcu sa kim poprićat jer su im svi sve krivi onda izmišjaju sto stvari i zovu policiju,ali najgore od svega je to što poslije intervecije policajci bi trebali hitno ić psihologu da ih regenerira jer od njihovih prića tko ih sve zlostavlja i tko njih sve uhodi,prati,prijeti itd,kakve bi oni sve žaštite trebali imat možete zaradit samo srćani ili živćani slom.O njima bi se romani mogli pisati tako da biza njihov slućaj i SCHERLOK HOLMS bio nula ni on to nebi nikada razrješio????????.

Komentiraj...
Vidi sve komentare