To je to što me zanima!

'Izgubili smo uspomene, želimo zaboraviti stravu!'

Obitelj Prišlin u požaru je izgubila stan. sada su se uselili u novi podstanarski satn. Od vatre su se spasili bježeći preko balkona njihova stana
Vidi originalni članak

Prošlo je mjesec dana od stravičnog požara u zagrebačkom Sopotu u kojem je tročlana obitelj Prišlin izgubila sve. Uselili su u novi podstanarski stan.
- Želimo zaboraviti tu tragediju i nastaviti živjeti. Djeca su noću prestrašena. Sjete se svega. Ponekad spavamo zajedno jer se boje - rekla je Valentina Prišlin (40), koja je svoju djecu, Marinu (15) i Marija (13) od vatre spašavala bježeći preko balkona na šestom katu zgrade.
- Djeci je žao zbog slika koje su imali, a Marina se sjetila i štikli koje su izgorjele - kaže majka. Pomogli su im prijatelji koji su ih opskrbili odjećom i ljudi koji su uplatili pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • saloma 07.03.2010.

    barem ste se izvukli živi i zdravi. ono dvoje male djece u srbiji nije ni to

  • Spuzvabob2 07.03.2010.

    a daj,ima 15 god,jedva izvukla živu glavu i žali za štiklama....eto ti današnje mladeži -.-\'\'\'

  • hermaed 07.03.2010.

    pa normalno je da žali za štiklama. vjerojatno su joj prve, možda ih je teško kupila, zna da ih sada ne može kupiti, možda je za te štikle vežu uspomene... sasvim normalno! pa djevojka ima 15 godina! neće žaliti za džezvom i ekspres loncem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare