To je to što me zanima!

Izgubio kontrolu na mostu pa 'parkirao' u drugi kat zgrade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sao Paulo: U sobi u koju je udario automobil bila je 6-mjesečna beba koja je spavala. Majka dječačića rekla je kako je dijete srećom bilo na drugom kraju sobe
Vidi originalni članak

Vozač automobila u nedjelju je izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u drugi kat zgrade u brazilskom Sao Paulu u kojoj je u trenutku nesreće bilo osmero ljudi. Nitko od stanara troje odraslih i petero djece nije ozlijeđen, piše Jornal de Noticias.

Svjedoci nesvakidašnje nesreće ispričali su kako je vozač kontrolu izgubio na mostu koji prolazi pokraj stambene zgrade i odletio ravno u nju. U sobi u koju je udario bila je 6-mjesečna beba koja je spavala. Majka dječačića rekla je kako je dijete srećom bilo na drugom kraju sobe i nije ozlijeđeno. 

- Malo prije udara bili smo u kupaonici, gdje je auto i udario. Stavila sam ga u krevetić i kada sam izašla čula sam strašan udar - ispričala je stanarka Alessiane Isus de Almeida. 

Vatrogasci su se morali uspeti na krov zgrade kako bi izvukli vozača koji je zadobio teške ozljede. Prevezen je u bolnicu. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Fenix 17.04.2012.

    Ma nije vrag da je setomjesesna beba spavala sama. Opet lazi radi odstete !!!!

  • andi_1 17.04.2012.

    Ovaj je fakat majstor vožnje :-) . U cjeloj nesreči sva sreča da nitko nije poginuo a malac valjda htio obić svjet u jednom danu ...i to mu izgleda uspjelo :-))

  • skorvy 17.04.2012.

    Komsija stavi kavu, evo mene. Nesreča izgleda užas, ali pozitivno je da nema poginulih, ipak je parkirao auto na 2 kat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare