To je to što me zanima!

Izgubio kontrolu nad vozilom: Pijani vozač (39) teško ozlijeđen

Osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,51 g/kg upravljao je 39-godišnjak. Izgubio je kontrolu i sudario se s drugom autom kojim je upravljao 77-godišnjak...
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na autocesti A1 u Draganiću kod Karlovca u srijedu u 22 sata teško je ozlijeđen vozač (39) automobila. Očevidom je utvrđeno da je osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,51 g/kg upravljao je 39-godišnjak i kretao se u smjeru Karlovca. Tom prilikom nije držao potrebit razmak između svojeg vozila i vozila koje se kretalo ispred njega zbog čega je udario u stražnji dio teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 77-godišnjak. 

- Uslijed gubitka nadzora nad upravljačem vozila, te prilikom kočenja, u daljnjem nekontroliranom kretanju udario je u metalnu zaštitnu ogradu gdje se i zaustavio. 39-godišnji vozač je teško ozlijeđen te protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog - priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 06.08.2020.

    @admine, zašto se na tipku "prestani pratiti diskusiju pod ovim komentarom" samo javlja - došlo je do pogreške"?, da, već je prijavljeno na zon@ nepostojeći.mejl.bez odgovora, nekoliko puta. Ide sad crveni jer sam to već 2x poslala? Daj sad pitaj podatke jer brišete ili kartonirate a ne čitate 🤨

  • AnteSt 06.08.2020.

    'nije držao potrebit razmak ' Ponovo netko misli, da je to vrlo hrvatski ! Autor je u članku zapravo napisao 'nije držao SIROMAŠAN razmak' . Znanje je krhko, a neznanje ogromno.

  • ryba 06.08.2020.

    Što li je to razmak 'trebao', da je postao 'potrebit'? Ispravite to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare