To je to što me zanima!

Izgubio kontrolu, zabio se u kiosk te ga odbacio u zid

Rijeka: Vozač (30) Audija A3 u ranim jutarnjim satima zabio se u kiosk te ga odbacio u zid obiteljske kuće. U nesreći nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Čuo sam škripanje guma od naglog kočenja, a onda jak udarac.Buka me probudila iz sna. Izašao sam iz kuće i vidio da je vozač Audija udario u kiosk, rekao nam je naš čitatelj iz Rijeke koji je fotografirao posljedice sudara. Srećom, u kiosku nije bilo nikoga.
- U četvrtak oko 5 ujutro vozač (30) plavog Audia A3 riječkih registracija išao je ulicom Ivana Čikovića Belog u Rijeci. Na raskrižju je skretao u blagi lijevi zavoj i izgubio kontrolu nad vozilom. Okrenuo se naglo u desno i udario u kiosk. Audi je potom udario u zid i stabla. Kiosk je od siline udarca izbačen iz betonskog postolja te je završio na fasadi obiteljske kuće. Ozlijeđenih u nesreći nije bilo - rekli su nam u Policijskoj upravi Primorsko-goranskoj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zlica4 10.09.2009.

    nigdje ne piše koliko je imao promila u dupetu

  • lordStox 10.09.2009.

    hehehe, e koji lik! danas prolazim kroz zamet, vidim ja nešto mi čudno sa strane, a kad ono.... prazno, samo je frižider od coca cole ostao ne mjestu.... čudno kako nisu pohitali oni mulci pa pokrali kiosk, s obzirom da murje nije uopće bilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare