To je to što me zanima!

Izgubljen u Dnevniku: Miljenić jedva našao izlaz iz studija...

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić u Dnevniku HTV-a u ponedjeljak govorio je o 'Lex Perkoviću', a nakon emisije trebalo mu je nekoliko pokušaja da nađe izlaz...
Vidi originalni članak

Ministar Orsat Miljenić u Dnevniku HRT-a komentirao je informacije o sankcijama koje će Europska komisija namenuti Hrvatskoj zbog 'Lex Perkovića'. Nakon završetka svog intervjua, ministar je krenuo prema izlazu, ali nije znao u kojem je smjeru. Nekoliko je puta prošao iza voditeljice Dnevnika, koja je još uvijek govorila u kameru. 

U Dnevniku je rekao kako Hrvatska traži jednak pristup i tretman kao što su imale i druge zemlje i dodao da je neutemeljena svaka pomisao na sankcije Hrvatskoj.

- Mi imamo svoj stav, oni imaju svoj i stvar ide dalje. Od strane Komisije može biti poduzimanja određenih mjera, no ne sankcije. Građani neće ostati bez ijednog eura, to je sigurno - kazao je Miljenić. 

Dodaje kako Vlada optimizam temelji na tome što traži jednaka prava kao i ostale zemlje. 

- Ostali nisu dobili sankcije - kazao je Miljenić.

Miljenić: Imamo svoj stav, neće biti nikakvih sankcija Hrvatskoj


Idi na 24sata

Komentari 155

  • plik 18.09.2013.

    fakat ova garnitura nije nista, ali ne znam tko bi nas na noge postavio poslije svega prokradenog, devastiranog, opljackanog, rasprodanog sto je napravila bivsa gamad na vlasti..

  • plik 18.09.2013.

    jedva cekam da ove odure iz HDZa sjednu na vladine stolce, pa da nam pocme teci "med i mlijeko", kao svih godina kad su bili na vlasti...

  • alf007 17.09.2013.

    Ako nas izbace iz Eu ??????? JOJ !!!!!! koje nesreće !!!!!! Pa podigli su mi penziju za 1% sad je 19,47 lipa veća !!!!! Uzet će nam nazad to što smo dobili od EU !!!!!! JooooooooooooJ !!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare