To je to što me zanima!

Iživljavao se: Okovanu slonicu ubadao vilama i udarao bičem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Velika Britanija: Anne su uhvatili na Šri Lanki dok je još bila beba i od tada živi u cirkusu. Prijatelji životinja su snimili čuvare kako je muče. Sada joj traže novi dom
Vidi originalni članak

Prijatelji životinja snimili su skrivenom kamerom čuvara koji u britanskom cirkusu 'Bobby Roberts Super Circus' muči slonicu Anne (58). Onemoćalu životinju ubada i udara vilama i nogama. Kako piše njemački Bild, ovo nije prvi put da slonicu maltretiraju. Tukli su je bičem i ubadali iglama. Dok cirkus nije na turneji životinju drže okovanu u skučenoj prostoriji.

Slonicu Anne uhvatili su na Šri Lanki dok je još bila beba i od tada živi u cirkusu. Prijatelji životinja su već prije šest godina upozoravali na mučenje slonice. Sada su odlučili prijaviti vlasnika cirkusa koji bi mogao platiti kaznu od 23.000 eura. Prijavili su i čuvara koji bi, ako ga osude, mogao dobiti kaznu zatvora od jedne godine. U međuvremenu prijatelji životinja u Velikoj Britaniji skupljaju novac kako bi slonici financirali novi dom.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • DanijelJambrešić 13.05.2011.

    Ove pederčine što muče životinje treba na lomaču i žive ih spaliti .Oni kako muče ove životinje tako bi i čovijeka ja sam siguran u to nek se javi tko misli da nemam pravo u vezi s time .Ja ih nebi osudio na 1 godinu nego ko i pedofile na največu maksimalnu kaznu zatvora od 40 god u najstrožem zatvoru pa nek njih muče tako i još gorije zatvorenici toga zatvora i gazdu cirkusa.

  • IanBach 29.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • krasić 19.04.2011.

    ovog treba na dozivotnu robiju i to vako zavezanog ka ovu slonicu u nekoj samici ,kakvo smeče od čovika !

Komentiraj...
Vidi sve komentare