To je to što me zanima!

Izlaz iz garaže na Kvatriću kao klizalište, aute su morali gurati

'Jednostavno se iz garaže nije moglo. Vi po gasu, a auto samo klizi. Ne znam kako je bilo kad je kiša stala, ali bome mi nije bilo svejedno kad sam morala izići na cestu', kazala je žena koja inače parkira auto u toj garaži
Vidi originalni članak

Djelatnici Zagrebparkinga doslovno su morali gurati automobile koji su pokušali izaći iz garaže na zagrebačkom Kvatriću jer se izlaz na kojem se prethodnih dana radilo - zaledio.

- Dečki koji rade dolje u onim kućicama kod naplate karti uskočili su, i to ne samo jednom. Jednostavno se iz garaže nije moglo. Vi po gasu, a auto samo klizi. Ne znam kako je bilo kad je kiša stala, ali bome mi nije bilo svejedno kad sam morala izići na cestu - kazala je žena koja inače parkira svoj auto u toj garaži za Večernji.

Zagrebparking je poručio kako je od prošlog petka poslijepodne do ove srijede ujutro izvođač radova izvodio sanaciju na izlazu gražae, pa je u tom razdoblju na snazi bila izmjena regulacije prometa pri ulasku u nju i izlasku.

- Nakon oborina radnici u garaži primijetili su kako dolazi do slučajeva otežanog izlaska i proklizavanja vozila na izlaznoj rampi te je o tome poslan upit tvrtki izvođaču radova. Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je kako je došlo do neočekivane reakcije materijala. Dodatna sanacija počela je odmah, a bit će završena u najkraćem mogućem roku, ovisno o vremenskim uvjetima i složenosti potrebnih radova - objasnili su ovu 'kliznu' situaciju u Zagrebparkingu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 12.10.2019.

    Jako dobro , uđeš s autom u garažu , i ostaviš ga tamo , a nastaviš s javnim prijevozom . To je gradonačelnik dobro napravio jer je veći promet love u garaži i u ZETU .

  • lokal patriota 12.10.2019.

    Projektant je sigurno magistrirao na ovom projektu.

  • kbi 11.10.2019.

    Da je to led nebi ovaj djecak sa slike imal uporiste u njemu i jos gural auto tako da usudujem se reci ajmo delat opet nije dobro delal...

Komentiraj...
Vidi sve komentare