To je to što me zanima!

Dobio epileptički napad u autu, zabio se u zgradu pa poginuo

M.V. (41) iz Kneginca vjerojatno je imao epileptički napad za vrijeme vožnje. Izgubio je kontrolu i udario u zgradu HŽ-a. Poginuo je na mjestu. Očevid je u još tijeku...
Vidi originalni članak

Iz varaždinske policije javili su kako je M.V. (41) iz Kneginca poginuo u utorak oko 10.20 sati u Kolodvorskoj ulici u mjestu Turčin, Gornji Kneginec. Automobilom je sletio s ceste i zabio se u zgradu HŽ-a.

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je poginuli imao epilepsiju koja je najvjerojatnije uzrok nesreće. Navodno je vozač imao napad za vrijeme nesreće. 

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 46

  • noko 29.11.2011.

    Treba uzeti vozačku i onima koji navodno boluju od PTSP-a pa da vidite kolko će ih odjednom ozdraviti...

  • Fireman 29.11.2011.

    Jao, jao... koji ste vi jadni ljudi..Prema Vašim komentarima ni srčani bolesnici nebi smjeli imati vozačke dozvole jer svako malo mogu imati srčani udar. Sramite se, ovdje je majka ostala bez sina, brat bez brata, žena bez svog muža a djeca bez svog oca, a vi se prepucavate umjesto da izrazite sućut i nastavite živjeti svoj život i biti sretni što ste zdravi... Iskrena sućut obitelji.

  • Ani4pištolja 29.11.2011.

    Ma ljudi pa nisam mislila ništa loše. Žao mi je. Pitala sam, jer ne znam za epilepsiju, kako se dijagnosticira, da li doktori medicine koji izdaju liječnička uvjerenja za vozački znaju, da li dobivaju svjedodžbe i sve ostalo. Bilo je pitanje jer ne znam, ne kritiziram. U konačnici izgubljen je jedan relativno mladi život. Nisam ja ta koja odlučuje ili bilo koga osuđuje. Možda je čovjek stvarno imao prvi napad u životu, možda ga ja dobijem sutra, avi lupajte minuse koliko vam volja. S nekima ne vrijedi o ničemu raspravljati. Mi smo zemlja neodgojenih kretena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare