To je to što me zanima!

Izletjeli s ceste u provaliju: Dva mladića (18) smrtno stradala, djevojka uspjela nazvati pomoć

Policijski očevid je pokazao kako su zbog brzine neprilagođene stanju i uvjetima na cestama autom sletjeli s ceste po izlazu iz oštrog zavoja. Djevojka je bila pri svijesti i unatoč teškim ozljedama, nazvala pomoć
Vidi originalni članak

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće na Krku, na ulazu u mjesto Stara Baška. Dva mladića (18) smrtno su stradala, a djevojka je teško ozlijeđena i prevezena u KBC Rijeka. 

Očevid je pokazao da su autom marke Volkswagen riječkih registracija, po izlazu iz oštrog i nepreglednog zavoja, prešli na suprotnu stranu kolnika i sletjeli u provaliju dubine između 60 i 70 metara uslijed neprilagođenje brzine stanju ceste. 

STRAŠNA NESREĆA NA KRKU Autom sletjeli u provaliju kod Stare Baške: 'Ispali su iz vozila, dva muškarca su poginula'

Kako smo u utorak navečer doznali od zapovjednika JVP Krk, Gorana Grubišića, na mjesto nesreće stiglo je osam vatrogasaca s tri vozila. Unesrećenima nisu mogli prići s kopna, pa su uz pomoć barki lokalnih ribara morali pristupiti s morske strane. Intervencija je trajala oko dva sata.

- Radi se o predjelu ceste koja vodi do ulaza u staru Bašku, uz koju postoji nizbrdica od 50 metara, nakon koje se nalazi provalija od oko 30-tak metara gdje je auto sletio. Svo troje putnika pri padu ispalo je iz vozila. Dvojica muškaraca nažalost su poginula na mjestu dok smo ozlijeđenu ženu, koja je bila pri svijesti, nakon 40-tak minuta uspjeli dovesti do vozila hitne pomoći s kojim je prevezena u KBC Rijeka - ispričao je Grubišić. 

Kako javlja Novi list, djevojka je unatoč ozljedama uspjela nazvati centar 112 i pozvala pomoć. 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • dvadesetčetverosatnivirusić 08.04.2021.

    nije ni jučer neki lik izjavio za ovog ubojicu vozača....bio je sin za poželjeti

  • danijel horvat 07.04.2021.

    Pa dobro gdje je tu odbojnik ? stave znak 20 na sat i to je to!! ...tuživa prića vrlo tuživa.

  • 07.04.2021.

    po ovim tragovima struganja po asfaltu, reklo bi se da im je pukla guma

Komentiraj...
Vidi sve komentare