To je to što me zanima!

'Izložen sam hajci bez dokaza, ništa nije bilo protuzakonito'

Bivši ministar priopćenjem je još jednom objasnio da mu je svakodnevna hajka kojoj je bio izložen onemogućavala da obavlja posao na profesionalnoj razini
Vidi originalni članak

Veljko Ostojić koji je u subotu podnio ostavku na mjesto ministra turizma zbog afere s kupoprodajom zemljišta još jednom je priopćenjem obrazložio razloge svog odlaska i objasnio da je odluka koju je donio bila jedina ispravna zbog pritisaka kojima je bio izložen.

- Iako bez i jednog konkretnog dokaza bio sam izložen svakodnevnoj hajci koja mi nije omogućavala obavljanje posla na profesionalnoj razini koju sam postavio u Ministarstvu za moje suradnike i sebe. Ponavljam još jednom: nisam učinio ništa protuzakonito - poručio je Ostojić.

Dodao je da je u Vladu došao otvorenog srca te je u suradnji s drugima htio učiniti pomake u konkurentnosti sektora. 

Naglasio je da je sa svojim suradnicima u Ministarstvu u godinu i tri mjeseca učinio ono na što je turizam u Hrvatskoj čekao godinama, a istaknuo je prošlu turističku sezonu kao najbolju u hrvatskoj povijesti.

Nada se da će Ministarstvo nastaviti istim smjerom kojim su krenuli i dovršiti promjene koje su započeli.

Idi na 24sata

Komentari 257

  • mamba5 11.03.2013.

    Sramite se i ti i tvoja žena i šogorica i još nas pravite budalama.

  • zng108 11.03.2013.

    politicari nas prave budalama,tko je kriv za nesto nisam ja zena je ili kriv je zeko hahahhaah

  • MonaLizalica 11.03.2013.

    "to nije moj novac, nego od moje supruge i šogorice" - ma istinu čovjek govori, kod mene u kući ista stvar sve što ja zaradim onaj moj zmaj uzme i tvrdi da je njezino pa ti vidi :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare