To je to što me zanima!

Izludjeli ga carinici pa je bacio povrće u rijeku Savu

Jozo Mijić je prešao Savu i otišao u rodno Novo Selo. Ubrao je povrće iz svog vrta. Odlučio ga je odnijeti kući obitelji. Carinicima je to bilo sumnjivo
Vidi originalni članak

Jozo Mijić (50) iz Slavonskog Broda prešao je Savu i u subotu otišao u rodno Novo Selo u porušeni dom iz kojeg je protjeran prije 18 godina. Ubrao je povrće iz svog vrta. Vraćajući se u Hrvatsku djelatniku Službe za suzbijanje krijumčarenja bilo je sumnjivo nekoliko vrećica povrća. Uzeo mu je osobnu i naložio da povrće vrati u BiH. Mijića je to pogodilo kao grom iz vedra neba. 
- Vidi da je na krastavcima i paprici još svježe blato, to nosim kući svojoj obitelji - rekao je Mijić, no djelatnik je bio neumoljiv. Mijić je krenuo u Bosanski Brod, ali tamo su mu rekli da to nosi kući.
- Na sredini mosta odlučio sam sve baciti u rijeku. Najviše me pogodilo što mi je netko viknuo: ‘Eto ti, za to si se borio’ - kaže revoltirani Mijić.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • I.Morris 13.11.2010.

    Totalna kretenarija od zakona - pa nabavi x-ray mashinu I skeniraj takve pizdarije ako su sumnjive. Ja bih isto poludila na takvo nesto, apsolutno shvacam sto je lik popizdio i bacio sve u PM.

  • rođin rođo1 01.08.2010.

    tetrapak ti osobno poznaš mijića,pa znaš da je pobjegao.

  • be yourself 01.08.2010.

    Dobro je i prošao. Naši su Talijana zatvorili u pritvor na 1 dan i organizirali suđenje sutradan i platio je 300 eura kazne zato što je kupio od ribara 4 kg ribe a nije imao račun za ribu i nije ju prijavio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare