To je to što me zanima!

Između čak 800 kandidata 24sata postao superbrand!

Organizacija Superbrands daje priznanja najjačim i prepoznatljivim markama na tržištu. Na dodjeli su predstavljene 76 najjačih hrvatskih tržišnih marki
Vidi originalni članak

Status Superbrands Croatia 2008. za 24sata primila je u ponedjeljak u hotelu Regent Esplanade članica uprave Jasna Zemljić. Na dodjeli su prestavljene 76 najjače hrvatske tržišne marke u ovoj godini. Najbolje brandove bira vijeće Međunarodne organizacije Superbrands na osnovi njihove prepoznatljivosti, reputacije, kvalitete, pouzdanosti i dosljednosti.
- Ponosna sam. Zaista smo zaslužili ovo priznanje - kazala je Jasna Zemljić. U samo tri godine postojanja 24sata su postale vodeće dnevne novine u Hrvatskoj po čitanosti i broju prodanih primjeraka. Internetski portal www.24sata.hr jedan je od najposjećenijih. Na listi brandova koja je pripremljena u suradnji s vodećim agencijama za istraživanje tržišta bilo je nominirano 800 domaćih i stranih kandidata.
- Samo su neki prvi. Ne možemo odjednom kupiti deset različitih čokolada, auta, otići na deset masaža - kazao je Borut Zemljič iz Superbrandsa, direktor regije Adriatic. Dodao je kako opstaju samo izvrsni brandovi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • buzdovan 18.11.2008.

    Iskrene čestitke! Mislim da ste priznanje zaista i zaslužili. Nije lako postati medijski superbrand u zemlji koja ima manje od sedam posto intelektualaca, koja ima hrpu nepismenih i polupismenih, u zemlji u kojoj su moralne vrijednosti dotaknule samo dno... Mnogi su pokušali, ali za razliku od vas nisu preživjeli niti par mjeseci. Znali ste pronaći pravu formulu i uz pomoć naših moralnih vertikala poput Nives Celzijus i Vlatke Pokos otkrili ste formulu uspjeha!

  • piratxx 18.11.2008.

    Čestitam.Samo tako i dalje.

  • scara 18.11.2008.

    ha, ha, ha, ha.........: da nije smijesno bilo bi zalosno.borut zemljic dao priznanje jasni zemljic.da nisu mozda u braku?!?!?!?to samo u nasoj zemlji jos uvijek funkcionira.vani se to zove nepotizam

Komentiraj...
Vidi sve komentare