To je to što me zanima!

Iznenadila vlasnika: Izložbena krava otelila se usred sajma

Nije joj još bio termin, moguće je da je zbog prijevoza na sajam i stresa malo poranila. Sve u svemu dobro je prošlo, ona i tele su jako dobro, kaže Antun Jozić
Vidi originalni članak

Izložbena simentalka krava Ljuba, vlasnika Antuna Jozića iz Zbjega nedaleko Slavonskog Broda na 17. Međužupanijskoj izložbi u Slavonskom Brodu u subotu je otelila žensko tele

– Nije joj još bio termin, moguće je da je zbog prijevoza na sajam i stresa malo poranila. Sve u svemu dobro je prošlo, ona i tele su jako dobro – rekao je Antun Jozić. 

Vlasnik je uz pomoć nekolicine izlagača pomagao Ljubi da na svijet donese zdravo tele. 

'Bio bih zadovoljniji da je otelila muško, jer se bolje proda'

– Bio bih zadovoljniji da je otelila muško, jer se bolje proda, ali nema veze ovo ćemo kao sajamsko ostaviti za rasplod, možda jednog dana na ovom sajmu postane šampionka – kaže Antun. 

Prinovom svoje ljubimice Ljube oduševljena je mlada vlasnica Ana, Antunova kći koja se ne odvaja od krave i teleta. Ovo je prvi put u povijesti ovog tradicionalnog sajma da se nešto ovako dogodilo. 

Mnogi posjetitelji vidjeli teljenje po prvi puta u životu

Posjetitelji su iznenađeni i oduševljeni, jer među prelijepim izložbenim primjercima krava koje se mogu pohvaliti zavidnom količinom proizvedenog mlijeka mogli su nazočiti teljenju kojeg su mnogi vidjeli prvi puta u životu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • user_140683 25.05.2015.

    A tata veterinar nije bio prisutan u tako važnom trenutku?

  • svejedobro 25.05.2015.

    Baš nije pametno stelnu kravu vozikati, ali je sigurno bilo lijepo vidjeti teljenje..

  • tvoja_najgora_noćna_mora 24.05.2015.

    Jadne životinje. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare