To je to što me zanima!

Izrael u zračnom napadu ubio vođu skupine bliske Al Qa'idi

Izraelska vosjka ubila je Momena Abu Dafa, vođu skupine koja blisko surađuje s Al Qa'idom. Ubili su ga u raketnom napadu na stambenu četvrt Zeitoun u Gazi
Vidi originalni članak

Izrael je u zračnom napadu na području Gaze ubio vođu skupine povezane s Al Qa'idom, koji je optužen za lansiranje raketa kratkog dometa na židovsku državu.

Militanti su ga identificirali kao Momena Abu Dafa iz vojske islama, palestinske skupine vjerne Al Qa'idi koja je ojačana  radikalnim dobrovoljcima iz Egipta. Abu Dafa je ubijen u raketnom napadu na stambenu četvrt Zeitoun, javlja Reuters. Ranjeno je još pet Palestinaca od kojih je jedan prebačen u bolnicu. 

Izraelska vojska objavila je da su teroriste napali dok su se pripremali ispaliti raketu na Izrael.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • nevidljiv_ca 30.12.2011.

    Ko su sestokraki? Odgovor : To su potomci Egipcana i Zidovskih majki koje su tamo radile ko robinje, tj quuuurve! Bog!

  • nevidljiv_ca 30.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Perjanik 30.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare