To je to što me zanima!

Izraelci najavili: Pompeo će pomoći oko plana za plinovod

Izrael se nada da će nekoliko europskih zemalja uključiti u gradnju 2000 kilometara dugačkog plinovoda koji bi povezao goleme zalihe plina u istočnom Mediteranu s Europom
Vidi originalni članak

Američki državni tajnik Mike Pompeo ubrzo će stići u Izrael kako bi pomogao realizirati izraelski plan za izvoz prirodnog plina u Europu s ciparskim i grčkim partnerima, izjavio je u srijedu izraelski premijer Benjamin Netanyahu.

Izrael se nada da će nekoliko europskih zemalja uključiti u gradnju 2000 kilometara dugačkog plinovoda koji bi povezao goleme zalihe plina u istočnom Mediteranu s Europom. Gradnja bi trebala stajati sedam milijarda dolara.

"U idućih nekoliko dana, ciparski i grčki čelnici će stići ovdje, zajedno s...Pompeom, kako bi podržali plinovod iz Izraela do Europe preko tih zemalja", rekao je Netanyahu mornaričkim kadetima u luci Haifi.

Američko veleposlanstvo odbilo je komentirati njegove izjave.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • arwin 07.03.2019.

    Rusi barem sami financiraju svoj plinovod. Ovi i Amerikanci hoće da ga im mi napravimo a oni će ga puniti skupim plinom. Istovremeno hoće Rusima zabraniti da besplatno naprave svojega.

  • Usora1 07.03.2019.

    ebo vas plin, zbog toga ste rasturili siriju, evropi uvalili "izbjeglice" a sad bi da vam evropljani sve to plate. rusi su male bebe za vas bjelosvjetske lopine.....

  • stef99 07.03.2019.

    Našla krpa zakrpu, tj. lopov pomaže lopinama, .......... ba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare