To je to što me zanima!

Izraelska ambasadorica u BiH sastala se s kolegama iz SAD-a i Hrvatske: Zahvalila se Hrvatima

Izraelska ambasadorica Peleg zahvalila je na sastanku hrvatskom ambasadoru Saboliću na hrvatskoj podršci Izraelu od 7. listopada.
Vidi originalni članak

Izraelska ambasadorica za Bosnu i Hercegovinu Galit Peleg održala je 29. veljače u Mostaru, u sjedištu Aluminij industrije, sastanak s hrvatskim veleposlanikom u Bosni i Hercegovini Ivanom Sabolićem te predsjednikom M.T Abraham skupine Amirom Grossom Kabirijem.

Tema sastanka je bila dugoročna energetska stabilnost i regionalna energetska diversifikacija.

Raspravljalo se o mogućim izraelskim ulaganjima kroz izraelsku komoru za trgovinu u Bosni i Hercegovinu, kao i daljnjim mogućim investicijama M.T Abraham grupe u Aluminij.

Obje strane složile su se da postojeća izraelska ulaganja u Aluminij značajno doprinose stabilnosti i razvitku regionalne ekonomije.

Izraelska ambasadorica Peleg zahvalila je na sastanku hrvatskom ambasadoru Saboliću na hrvatskoj podršci Izraelu od 7. listopada.

Dan ranije, 28. veljače, ambasadorica Peleg susrela se u Sarajevu s američkim veleposlanikom u BiH, Michaelom J. Murphyjem.

Razgovarali su o energetskoj neovisnosti i sigurnosti BiH te su izrazili snažnu podršku za suverenost, teritorijalni integritet te multi-etnički 'karakter' Bosne i Hercegovine...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • uistinu je tako 06.03.2024.

    opet im nesto nareduje...

  • urnebes 06.03.2024.

    Hrvatske vlade su prijateljski uz iskreno uvažavanje povezane s Jevrejima još od 1941 god. prošlog stoljeća,

  • Mjerilo21230 06.03.2024.

    Jos jedan genocidas,trebala bi letit iz Bosne

Komentiraj...
Vidi sve komentare