To je to što me zanima!

Izraelske snage ušle u džamiju i Palestinci ih gađali kamenjem

Napetosti su ponovno visoke nakon što je prošlog tjedna izraelski ministar obrane Yaloon proglasio dvije muslimanske skupine zločinačkima i zabranio im pristup
Vidi originalni članak

Deseci izraelskih policajaca upalo je u džamiju u al-Aqsa u istočnom Jeruzalemu i započelo sukobe u kojima su ih Palestinci gađali kamenjem i vatrometom, javlja BBC

Al-Aqsa jedno je od najsvetijih muslimanskih mjesta, ali u blizini je i hram Haram al-Sharif koji je pak jako važan Židovima. 

Na istom mjestu već su izbili sukobi krajem srpnja. Napetosti su ponovno visoke nakon što je prošlog tjedna izraelski ministar obrane Moshe Yaloon proglasio dvije muslimanske skupine zločinačkima i zabranio im pristup na to područje.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Ipe77_1 13.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Legion0102 13.09.2015.

    pa i oni su mislimani zar ne bi trebali navijat za izraelce da ih očisti?

  • THE KING 13.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare