To je to što me zanima!

Izrasli su joj vampirski zubi: Više ne želi izaći iz svoje kuće

Samopouzdanja više nije imala, a tada je i posao počeo patiti. Raduje se što će se napokon moći vratiti starom životu u kojem nije bilo skrivanja od prijatelja i susjeda
Vidi originalni članak

Charlotte Bateman  (49) iz Collingtona u Velikoj Britaniji zbog svojih vampirskih zubi više ne izlazi iz kuće.

- Svaki puta kad bih posjetila zubara radi običnog pregleda moje desni bi počele toliko krvariti - kazala je Bateman. A onda joj je 2011. godine dijagnosticirana teška bolest desni, odnosno gingivitis. Unatoč redovitim posjetima zubaru njeni prednji zubi postali su šiljasti i izgledali su poput kljova.

- Moj susjed, koji me već neko vrijeme nije vidio, ostao je vidno šokiran izgledom mojih zubi. Bila sam posramljena. Nisam željela da me i drugi vide takvu- rekla je Charlotte za Daily Mail.

Samopouzdanja više nije imala, a tada je i posao počeo patiti. 

Stomatolozi ne žele preuzeti odgovornost za njenu tešku bolest. Ipak, nagodbom izvan suda  Bateman je dobila 25 000 funti, te novac planira uložiti u korekciju zubi, a posebno desni koji su u jako lošem stanju. 

Također, raduje se što će se napokon moći vratiti starom životu u kojem nije bilo skrivanja od prijatelja i susjeda.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Koino 28.07.2015.

    Zubi u pravilu rastu dok se ne dodirnu. Ali priroda i evolucija ne bi bile zabavne da nema odstupanja pa tako imamo i ovaj...zanimljivi...članak kako žena ima medicinski problem a medicinsko osoblje ima kronični slučaj "ja nemam ništa s tim idi drugom i/ili se snalazi s tima sama kak znaš."

  • 26.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pješak 25.07.2015.

    Zar je problem izvaditi te zube i staviti umjetne!? Ti valjda neće rasti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare