To je to što me zanima!

Izrezuj kupone i osvoji 10.000 kuna poklon bonova ili kuhinju

Kako biste sudjelovali u izvlačenju potrebno je sakupiti 10 kupona. Uz poklon bonove, tražimo i dva dobitnika kuhinje od kojih jedna vrijedi 29.000 kn, a druga više od 31.000 kn. Više u redovnom izdanju 24sata
Vidi originalni članak

U zadnja dva kruga igrali ste za Golf GTE i Hyundai i10. Iz svakog kola dobit ćemo po jednog dobitnika, ali sad smo vam priredili novo iznenađenje. Najveće nagradna igra u Hrvatskoj koja nema završetka ide dalje.

Ovaj put u prilici ste osvojiti 10.000 kuna poklon bonova i dvije kuhinje, od kojih jedna vrijedi 29.000 kuna, a druga nešto više od 31.000 kuna. Da, dobro ste pročitali, ovaj put tražimo čak tri dobitnika. Zamislite samo što sve možete s bonovima koje osvojite. Ili kod kuće imate kuhinju koja je dala svoje pa trebate novu, a upravo ste razmišljali o njezinu renoviranju. Ili ste upravo kupili stan, pa sad razmišljate o uređenju kuhinje. Zamislite samo koliko bi vam ovaj dobitak olakšao posao i kućni budžet ostavio netaknutim. Sad se već pitate kako do nagrade. Pa, prilično jednostavno.

Od nedjelje do utorka, od 20. do 29. studenog, svaki dan u dnevnom tiskanom izdanju 24sata objavljivat ćemo po jedan kupon. Ako koji kupon propustite, ne brinite se, jer ćemo u srijedu 30. studenog i četvrtak 1. prosinac objaviti po jedan joker kupon, od kojih svaki zamjenjuju po jedan bilo koji propušteni kupon. Kako biste sudjelovali u izvlačenju potrebno je sakupiti 10 kupona (ili 9 kupona plus jedan joker kupon ili osam kupona plus dva joker kupona). Kupone izrežite, ispunite s traženim podacima, stavite u kuvertu i pošaljite na adresu P.P. 195, 10001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Igraj uz 24sata”. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su na navedenu adresu pristigle do ponedjeljka, 12. prosinca, do 9 sati. Nagrada će se izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb, u ponedjeljak 12. prosinca nakon 10 sati uz nadzor tročlane komisije i javnog bilježnika.

Više o ovoj igri saznajte u redovnom tiskanom izdanju 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ivana kiss 24.11.2016.

    Nemojte ljudi pravit majmune od sebe

  • sinozg 24.11.2016.

    Klopka za majmune vjerovatno je kuhinja več montirana nekom od direktora

  • ilmare 18.11.2016.

    Upravo sam u dilemi kakvu kuhinju kupiti nakon 26 godine ...Sadašnja se skoro raspala. Samo me zanima kako izabrati ,kad je meni prostor 2x2m ,u kojoj je već veliki hladnjak i štednjak. A ova na slici mi NIKAKO ne odgovara ,jer nemam toliko mjesta i boja mi ne odgovara..

Komentiraj...
Vidi sve komentare