To je to što me zanima!

Izudarao ga je sjekirom po glavi te mu ukrao 7000 kn

Teško ozlijeđeni I.P. (64) je uspio doteturati do kreveta. Tamo ga je ujutro našao sin. Prevezli su ga u čakovečku bolnicu gdje se sada bori za život
Vidi originalni članak

Muškarac (31) je u subotu oko 2.30 sati u Prelogu dočekao I.P. (64) u njegovom dvorištu. I.P. se vraćao kući iz kafića u kojem su bili zajedno. Muškarac (31) zaskočio je I.P. i izudarao ga sjekirom po glavi. Nakon toga, iz džepa jakne mu je uzeo novčanik s 7000 kuna. Ujutro je teško ranjenog I.P. pronašao njegov sin (37). Ugledao je lokvu krvi u dvorištu. U krevetu je našao svog oca te odmah otrčao susjedu nazvati policiju i Hitnu pomoć.
- Ležao je na krevetu pri svijesti no lice mu je bilo u krvi. Gornji dio glave bio mu je jako nagnječen. U šoku je govorio da treba potpaliti vatru u peći. Od ozljeda se tresao. Ja sam potrčao kući po toplu vodu i ručnike i oprali smo mu lice. Glavu smo mu lagano umotali zavojem. Nije mi jasno kako je čovjek s takvim ozljedama mogao doteturati do kreveta - ispričao je susjed.  Policija je vrlo brzo privela napadača kod kojeg je našla ukradeni novčanik i dvije sjekire. I.P. je svom napadaču posudio 50 kuna dok su zajedno bili u kafiću. Tako je lopov primjetio da I. P. u novčaniku ima poveći iznos  novca. Ranjeni I.P. se u čakovečkoj bolnici bori za život. Napadača su prevezli u istražni centar Županijskog suda.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • plavi cvijet 22.02.2010.

    Kad je već jednom ubio nije mi jasno što radi na slobodi, a ima samo 31 godinu. Ma onog ministra pravosuđa i njegove savjetnike treba odmah smijeniti. To ću pisati i pisati dok se ne maknu glavni koji koče normalan život građana na koji imamo pravo.

  • marcelina 22.02.2010.

    a ovaj je stvarno jako pametan.....ja u novčaniku ne držim više od 100 kn a kamoli 7000

  • Državotvor 22.02.2010.

    Ovoga treba optužiti za ubojstvo, napravio mu je lobotomiju sa sjekirom :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare