To je to što me zanima!

Izumili su pravu čokoladu od koje se gube kilogrami

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lola ima aminokiseline koje zavaraju mozak da je tijelo sito te algu koja je puna vitamina A i B12. Ima okus čokolade. Jedina mana joj je ružna boja
Vidi originalni članak

Španjolska kompanija Cocoa BIO tvrdi da njen novi proizvod 'Lola' pomaže u gubitku kilograma, no i dalje ima bogati, slatki okus čokolade. 'Lola' sadrži aminokiseline koje zavaraju mozak da je tijelo sito, a ne sadrži kolesterol. Jedina mana čokoladnim bombonima je ružna zelena boja koju imaju upravo zbog posebnog sastojka od kojeg se mršavi. Kutija od pet čokoladica košta oko 42 kune, a predstavljena je tijekom vikenda na internacionalnom sajmu čokolade u Madridu.
- Trebali bi pojesti jednu do dvije čokoladice sat vremena prije objeda. Tako ćete se osjećati sito i manje pojesti za stolom. Čokolada ima intenzivan okus i iznimno jaka svojstva antioksidansa - kaže jedan od izumitelja čudesne čokolade Armando Yanez. Objašnjava da je zelena jer sadrži dijetalni nadomjestak spirulinu, algu koja je puna vitamina A i B12 koji također pomažu u mršavljenju. Čokolada je potpuno prirodna, rađena je od kakaa iz Perua i Santa Dominga te pomaže probavi povećavajući razinu crijevnih bakterija.
Za sada će se 'Lola' prodavati samo u Španjolskoj, a ako bude isplativa, proširit će se i na ostatak Europe.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • killer02 21.11.2009.

    OČEM JAAAAAAAAA

  • stara50 17.11.2009.

    meni bi dobro došao jedan šleper te čoklolade, možda bi onda izgledala...solidno..?

  • BABY123 17.11.2009.

    Mmmmmmm, boja nije važna, ako je ukusna kao i ostale.... njami, njami....:))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare