To je to što me zanima!

Izvukao bivšu ženu iz kluba na Bačvicama i onda je pretukao

Navodno je 27-godišnjak, inače bivši policajac, nasilno izvukao bivšu suprugu iz noćnog kluba, potom ju je vani tukao rukama i nogama, a da nitko od redara iz kluba nije reagirao
Vidi originalni članak

U noći sa subote na nedjelju ispred jednog splitskog kluba na Bačvicama 27-godišnjak, inače bivši policajac, je iz kluba, prema riječima svjedoka, izvukao svoju godinu dana stariju bivšu suprugu te je naočigled svih izudarao rukama i nogama, piše Slobodna Dalmacija.

Splitska policija potvrdila je Slobodnoj Dalmaciji da su tada uhitili 27-godišnjaka nakon što je "izudarao 28-godišnjakinju rukama i nogama, pri čemu je zadobila lakše tjelesne ozljede".  Nasilnik je bio pijan te su ga zadržali su do otrežnjenja, a onda u nedjelju priveli na Prekršajni sud zbog prekršaja čl. 4. zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, za što je predviđena novčana kazna ili do 90 dana zatvora.  

- Ovo je sramota grada Splita. Ja sam poslije saznala da je nasilnik njezin bivši suprug, a počelo je tako da ju je vidio u klubu i nasilno je pokušao izvući vani dok se ona otimala i pokušavala pobjeći. Unatoč protivljenju, uspio ju je izvući izvan kluba, i to pored desetak zaštitara koji su mirno stajali sa strane, samo gledali i pravili se kao da ništa ne vide, a nitko od njih nije se usudio pomoći toj djevojci. Sramota! Kad ju je nasilnik izvukao vani, udario ju je dva puta šakom u glavu, a ona je pala i udarila glavom o pod - rekla je Slobodnoj Dalmaciji djevojka koja je svjedočila incidentu. 

Kaže da nasilje nije prestalo, nego je nesretnu djevojku nasilnik odvukao do obližnje klupe, bacio je na nju i nastavio je udarati.
Tek nakon svega netko je pozvao policiju koja je uhitila nasilnika.

No, vlasnik kluba tvrdi da su mladić i djevojka izašli iz kluba mirno i normalno bez ikakvih trzavica te da nikakve potrebe za intervencijom redara nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • Halidumjestohalida 19.10.2016.

    Toliko je inteligentan sa je uspio postat bivši policajac ajahahhahah

  • Naiva_2 19.10.2016.

    garant su mislili da je njegova i da je vjerovatno zaslužila..eto zato nisi ni reagirali ..muška solidarnost i to se neće iskorjenit nikad..žena je oduvjek kurva i treba joj pokazat..sramota..

  • najiram 10 19.10.2016.

    možda su bili sretni što ih ovaj oslobodio napasti....jer oćigledno da nije baš kako treba kad tulumari po klubovima a djete kod kuće samo zove tatu da dođe po njega...no glavno da je dobila alimentaciju....poanta je u tome što je ovom prekipilo što stalno mora biti sa djetetom kojeg mu je sud uzeo i dao uzornoj majci na njegu...majka tulumari po kafićima a on doma čuva i hrani djete za koje je njoj platio da to ćini...po mom prostom sudu trebao je premlatiti još dva rti djelatnika socijalne skrbi suca i odvijetnika...tada bi ućinio pravu stvar...uveo strahopoštovanje prema pravednosti presude i pravednosti o uzdržavanju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare