To je to što me zanima!

Izvukli auto za kojim je carinik skočio misleći da je pun djece

Iako u automobilu nije bilo nikoga, to nije znao lokalni carinik. On je pomislio da su u njemu djeca, pa je skočio u more za njim. Djecu nije pronašao, ali se ozlijedio
Vidi originalni članak

Kako ne bi ometao pomorski promet, u splitskoj gradskoj luci u ponedjeljak ujutro iz mora su izvukli Suzuki Swift koji je u nedjelju poslijepodne upao u more. 

Podsjetimo, vlasnik auta nije povukao ručnu kočnicu, te ga je ostavio na blagoj strmini, auto je potom sam krenuo naprijed i upao u more ispred bivšeg pogona Dalmacijavina, gdje je i ukrcaj za trajekte prema Braču.

Iako u automobilu nije bilo nikoga, to nije znao carinik koji je vidio kako pada u more. On je iz nekog razloga pomislio da su u njemu djeca, pa je odmah skočio u more za njim. Djecu nije pronašao ali se, navodno, ozlijedio. 

Policija je nakon izvlačenja automobila, odmah obavila i očevid.  

Idi na 24sata

Komentari 18

  • panzers 23.07.2012.

    Uglavnom je auto sada opran I to generalno...:))) mala sala. I meni se to desilo ali u poplavama,nadam se da covjek ima kasko osiguranje,a Cariniku svaka cast!!!!

  • wolfgar 23.07.2012.

    netko se gadno našalio sa carinikom ali da je požrtvovan , jest :D

  • kadmonadam 23.07.2012.

    doplivao trazio i konstatacija nije ih pronasao,ali dajte nam informaciju---na osnovu cega je covjek posumnjao da bi u autu mogla bit djeca i to mnozina???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare