To je to što me zanima!

Izvukli sve dijelove helikoptera iz mora: 'Obavit ćemo očevid'

U padu helikoptera smrtno su stradala dva pilota, Marin Klarin i Tomislav Baturina. Od njih su se u četvrtak oprostili prijatelji, obitelj i kolege na komemoraciji u Zadru
Vidi originalni članak

Kako javlja MORH, iz mora su izvukli sve dijelove helikoptera Kiowa Warrior OH-58D u četvrtak u popodnevnim satima i transportirali ih u 93. Krilo HRZ-a u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku gdje će izvršiti očevid. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon toga Povjerenstvo će nastaviti s radom kako bi se što prije utvrdile sve okolnosti nesreće pada zrakoplova - rekao je pukovnik Mario Počinok. Dijelove helikoptera su izvlačili tri dana. 

FOTO: JOŠ NE ZNAJU UZROK PADA Olupina Kiowe stigla je u luku Gaženicu, kreće vještačenje

Podsjetimo, u padu helikoptera smrtno su stradala dva pilota, Marin Klarin i Tomislav Baturina. Od njih su se u četvrtak oprostili prijatelji, obitelj i kolege na komemoraciji u Zadru. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • max2017 01.02.2020.

    "Očevid"od godinu dana ? ..poput desetaka prometnih koji traju i dvije godine ili više.....Osobno za mene potpuno neshvatljivo i bilo bi zgodno na primjerima pokazati što se to radi i dešava na vremenskom i faktičnom slijedu...???..Ima li u normalnom, svijetu takav slučaj ??

  • NivesG 31.01.2020.

    Bravo. Trebali ste bolje gledati kada ste kupovali. Evo vam je sada Krstičević jako tužan i osobno pogođen i kaže da to ipak nije za ostavku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare