To je to što me zanima!

J. Barroso: Uvest ćemo zakon za kažnjavanje financijaša

Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso najavio je predlaganje zakona o 'individualnoj odgovornosti' kojim bi se kažnjavali financijski prijestupnici
Vidi originalni članak

Predsjednik Europske komisije najavio je predlaganje uvođenja zakona o 'individualnoj odgovornosti' koji bi kažnjavao financijske prijestupnike, javlja AFP. 

- U četvrtak ću predložiti da se individualna odgovornost financijera uvede u europski zakon, rekao je Jose Manuel Barros. Donošenje zakona primoralo bi sve zemlje članice Unije koje nemaju takav zakon, da provedu potrebne promjene. 

- Vidjeli smo izopačene poteze na tržištu od kojih su neki izazvali današnju krizu. Regulirat ćemo takvu praksu. Kazneno ćemo goniti kršitelje zakona. To će biti prvi Europski zakon te vrste, rekao je Barroso i pozvao političke vođe da podrže umjesto da kritiziraju politiku EU u borbi protiv dužničke krize.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • car13 17.10.2011.

    hahahahahahahahahahahahahaahahahahaha!!!!!!!!! spanking

  • pidanko29 17.10.2011.

    ha ha sad bi oni da postave zakon kad smo svi pokradeni, sad je kasno ,,,, kad sam radio u strasbourgu u parlamentu 2005 god prico sam svima da nema kontrole nad kapitalom u europi i da ce 2011 doci do ovih problema, svi su mi se smijali i rekli da nisam normalan, tako da sam 2005 g napustio parlament a sad se vidi kako je !!!!!!

  • yabsa 16.10.2011.

    reklo bi se "kasno Marko na Kosovo stiže"

Komentiraj...
Vidi sve komentare