To je to što me zanima!

J. Friščić: Svaku večer se pitam što mi je ovo trebalo

Friščić je kazao da ne želi i neće u Vladu jer uz jakog Sanadera ne bi mogao dovoljno izraziti svoje stavove. On samo želi voditi klub HSS-a
Vidi originalni članak

Predsjednik HSS-a Josip Friščić kazao je u utorak navečer za Media servis da ne želi i neće u Vladu. Kazao je da uz jakog Sanadera ne bi mogao dovoljno izraziti svoje stavove, te da bi zapostavio stranku. Friščić kaže da želi koordinirati rad kluba HSS-a. I dalje je uvjeren kako će mjesto ministra poljoprivrede pripasti njima. Na pitanje je li zadovoljan suradnjom s Đurđom Adlešić, odgovorio je da ne bi bilo dobro da se raziđu sad kad su sve dogovorili. Friščić je otkrio i kako svaku večer pomisli što mu je to sve trebalo, ali da mu se politika ipak uvukla pod kožu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • vemi 09.01.2008.

    Hrvoje, ne mislim ja da je SDP pošten. Ne mislim ja da je bilo koja politička stranka potpuno poštena. Ali HDZ je dno dna!!!! HDZ je deveti krug pakla u kojeg smo svi zajedno upali, i oni koji su glasovali za to, i mi koji smo to po svaku cijenu željeli izbjeći. I konačno, da ne bi bilo zabune, ja uvijek glasujem za HSP. To ti govorim tek da znaš da sam ja desničar, i upravo zato što jesam, ne želim Pupovca u vladi. Ne želim da manjine diktiraju većini, ne želim da stranka koja se deklerira kao desna radi iste stvari koje bi radila i \"ultralijeva\" Pusićka. I zato bih radije da pobijedi SDP koji se otvoreno izražava kao lijeva stranka, nego onaj koji jedno misli, drugo radi, a treće govori. S njima barem znamo na čemu smo. A na čemu smo s Suzanom Kosor Vlaisavljević koja je odgojena u četničkoj kući? Kužiš stari moj?!

  • hrvojeo 09.01.2008.

    Vemi, najbolje u tvom komentaru je demagogija po kojoj su mogli lijepo stvorit poštenu koaliciju s lijevicom. Po tebi ispada ako si lijevo orjentiran onda si i pošten. To je ono nasljedstvo Ivice Račana koje je Milanović u zadnjih mjesec i pol pokazao. Najprije je pošteno skinuo Ljubu Jurčića kao kandidata za premijera, nakon toga u svim svojim istupima pokazuje koliko je pristojan i koliko mrzi Sanadera. S takvim čovjekom ići u koaliciju je ludost, a pored toga kao pobočnk mu je dokazana poštenjačina Linić. Mogu razumjeti da je nekome draži SDP od HDZ, ali ne mogu razumjeti da se radi toga mogu pisati gluposti o poštenju SDP-a. SDP je stranka u kojoj ima puno ljudi od kojih su neki pošteni, a neki nepošteni. Problem je što je šef stranke nedosljedan i nitko pametan s njim ne bi išao u koaliciju, osim odavno provjerene ultralijeve vesne Pusić.

  • buzdovan 09.01.2008.

    Vemi, vrhunski komentar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare